Rabo clubkas

Beste allen (18 jaar of ouder),

Vandaag is de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne van start gegaan.
Alle leden van de Rabobank hebben deze week schriftelijk bericht van de Rabobank gehad waarop de persoonlijke stemcode vermeld staat.

Ook Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp doet na het succes van voorgaand jaar weer met deze actie mee.
Met de opbrengst houden we deze prachtige sport toegankelijk voor onze jeugd door de contributie laag te houden en ze in nette tenues en met goede materialen te laten voetballen en trainen.

Wij benaderen u omdat u op enigerlei wijze, direct of indirect, als (oud)speler, (oud)vrijwilliger, (oud)sponsor, (oud)vrijwilliger bij de gatentrapkampioenschappen op de kieledag of bij de paaspolderloop (mede georganiseerd door de zaalvoetbalvereniging), bij de zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp betrokken bent.

Wij hopen dat u 2 stemmen op onze vereniging wilt uitbrengen.

Ga daarvoor naar www.clubkascampagne.nl/kvnh , voer uw Inlogcode in, ga naar onderen tot Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp verschijnt, klik 2 keer op het “+”-teken en stem hiermee op onze vereniging. Het is verplicht 5 stemmen uit te brengen, dus kies daarna waar u de overgebleven stemmen op uit wilt brengen. U kunt ook de brief met de stemcode en uw voorkeuren daarop vermeldt bij mij inleveren op Weidemolen 39 te Nieuwe Niedorp of bij een van de andere bestuursleden, waarna wij uw stemmen zullen invoeren.

Bij voorbaat dank voor de moeite, wij waarderen uw stem zeer!!!

Namens,
Het bestuur van Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp,
Willem Bakker, Emiel Haijette, Marcel van der Stoop, Marije Boon, André Kamp, Evelien Bakker, Maurice van Noort en Fieke Stelling.