Sponsor van de Maand

Maart 2020,

De sponsor van de maand maart is ‘Hoveniersbedrijf Jack v.d. Fluit’. Jack die zelf het doel verdedigd van N. Niedorp 4 en dit met veel passie doet is een trouwe keeper die ondersteund wordt door vriend Rino Bakker die de coach is van dit team en ook weer begeleid wordt door Mark Langedijk. Vios 4 was de tegenstander die zich niet zomaar aan de kant liet zetten. Jef Hayette had een mooie actie maar de keeper van Vios kon ie niet passeren. Jef is de zoon van onze voorzitter van de ZVV Niedorp die nog even meer voetbalkwaliteiten heeft als z’n vader Emiel Hayette, maar deze heeft ook z’n kwaliteiten zowel op voetbal als bestuurlijk gebied, gewoon een heel goede voorzitter. De wedstrijd kon alle kanten op alhoewel N. Niedorp wat meer kansen had, zoals Marco Mooij en Anne Deen.

Emiel had nog een grote kans maar helaas schoot hij gewoon ver naast. Keeper Jack stond altijd op de goede plek maar had de mazzel dat de bal niet in doel rolde bij een goede actie van Vios. Goed voorbereidend werk was er van Andre Kamp waarna Jef 10 minuten voor tijd de 1-0 maakte en dit later nogmaals herhaalde na goed aangeven van Andre, ook een bestuurder van de club. 3 bestuursleden spelen er in dit team, Maurice van Noort is de 3e maar was deze avond verhinderd. Dit was een mooie 2-0 overwinning mannen en ga zo door. Jullie spelen in mooie shirts van sponsor Jack v.d. Fluit Hoveniersbedrijf en hopen dit nog jaren te doen.

Spelers: Jack v.d. Fluit, Emiel en Jef Hayette, Andre Kamp, Marco Mooij, Ben Tesselaar, Tjark Boos, Anne Deen, met coach Rino Bakker en Mark Langedijk als mentor.

Wie wordt sponsor van de maand april? We zullen het zien. Willem Bakker

Februari 2020,

De sponsor van de maand februari is ‘Accountantskantoor Wiedijk’ die ook alweer jaren sponsor is van ZVV Nieuwe Niedorp. Ze sponsoren NN 5 en daar zullen ze geen spijt van hebben want deze mannen speelde een puike partij zaalvoetbal met alles erop en eraan. Wat een wedstrijd zeg, na een minuut of tien scoorde Scholte na een prima aanval de 1-0. Maar het was van korte duur, keeper Vergauwe moest het antwoord schuldig blijven op een juweel van een doelpunt. Keeper van kleine sluis had zeer goede reddingen op schoten van Dirk Stam en Boere. Boere had een mooie actie wat hij wel bekroonde met een doelpunt, 2-1. Scheids Jan Groet had het duel goed onder controle wat wel nodig was ook. De verdediging zag er niet goed uit waarna het weer 2-2 werd. Coach Melchior Dekker begon wat meer met het spel te bemoeien maar elke keer gaven ze de voorsprong uit handen. Stam wist na een goede combinatie met Scholte weer 3-2 op het scorebord te toveren. Maar de keeper van kleine sluis verschalkte onze keeper wat er niet zo goed uit zag, 3-3. Scholte dacht we moeten maar weer eens een doelpuntje maken willen we vandaag winnen. Mooie actie, 4-3 maar de 4-4 kwam snel daarna alweer tot stand. De verdediging stond niet zoals de coach wilde maar wat doe je eraan in ’t vuur van het spel, totdat Dirk Stam een pegel afvuurde en de 5-4 noteerde. NN 5 speelde weer wat teveel op de aanval en de 5-5 lag zo weer bij NN in het doel. We kwamen wel weer op 6-5, ik weet niet eens meer door wie want de spanning was zo groot. Maar kleine sluis maakte er gewoon weer 6-6 van. Wat was het een mooie wedstrijd mannen. Zelf en vele toeschouwers waaronder John en Marcel van der Stoop die geblesseerd waren hadden bar genoten.
ZVV Nieuwe Niedorp 5:
Coach: Melchior Dekker.
Marcel en John van der Stoop, Richard Scholte, Roelof v.d. Molen, Pim Broersen, George Koopman (kleine), Kevin Vergauwe, Maarten Broere, Dirk Stam, Rino Bakker.
Wij bedanken onze sponsor Wiedijk en hopen dat zij dit nog lang blijven doen.

Willem Bakker

Januari 2020,

De sponsor van de maand januari is ‘Gebroeders Koomen Bestratingen’ uit Lutjewinkel (Moerbeek). Kees Koomen die zelf het doel verdedigt van Nieuwe Niedorp 6 en al jaren en jaren dit doet en tevens de shirts sponsort. Nieuwe Niedorp 6 moest aantreden tegen Nieuwe Niedorp 5 van coach Melchior Dekker die wat versterking uit een ander team had gevonden. Scheidsrechter, voorzitter van de club,  Emiel Hayette leidde de wedstrijd naar behoren. De start van NN6 viel niet helemaal mee. Na 5 minuten was het al 0-2 voor het vijfde, wat invalcoach Richard Koopman moest beantwoorden. Keeper van der Fluit bewees zijn kwaliteiten op schoten van Veul en Boekhorst. Michiel Boon wist 2-1 te maken en op dat moment zat er meer in voor de stratenmakers van Koomen. John Kunis miste nog een dot van een kans,  dan had het zo maar 2-2 gestaan. Kees had vele goede reddingen maar op een puntertje van George Koopman moest hij het antwoord schuldig blijven. En zo gingen er zo maar 3 achter elkaar in het mandje bij Kees. Veul wist nog 5-2 te maken maar meer zat er vandaag niet in. Ja er kwamen nog meer tegendoelpunten bij, vooral toen Ard Ruiter aan veel leukere dingen dacht en niet oplette. Maar het was een leuke wedstrijd met vooral een sportief gebeuren. 

De spelers van Nieuwe Niedorp 6: K. Koomen, F. Veul, H. Boon, M. Boon, A. Ruiter, J. Kunis, J. Munster, T. Boekhorst. Vaste coach: S. Entius. 

Bij deze bedanken wij als ZVV Nieuwe Niedorp de shirtsponsor Gebroeders Koomen Bestratingen. 

Wie is de sponsor van februari? U gaat het lezen.

Willem Bakker

December 2019,

De sponsor van de maand december is SP2000 oftewel Simon en Yvonne Peetoom uit Winkel die het team van dames 3 van ZVV Nieuwe Niedorp sponsoren. Het jonge meisjes team dat heel goed kan voetballen in de zaal met vele jeugdige talenten. Goede techniek en snelheid wat tegen Schagen United wel nodig was. Samen met Simon genoten we van het voetbal met een goede keepster Ilse Groot die het doel goed bewaakte. We zagen 1 topper in de zaal die alles met een bal kan, Katja Kooij (zal ze niet van vader hebben). Balletje breed, tikkie zus, tikkie zo, en gewoon 4 maal scoren. Een genot om naar te kijken. Mooie combinaties met elkaar waar de doelpunten door ontstonden. 1 tegentreffer maar dat moet kunnen. Nika Koorn nam de andere treffer voor haar rekening zodat de uitslag 5-1 in het voordeel van Nieuwe Niedorp was. Dus een mooie uitslag meiden en ga zo door. De speelsters van dames 3: Ilse groot, Sydney Zut, Nina Schilder, Nika Koorn, Femke Poland, Saskia Kooij, Linde Kugelman en topper Katja Kooij. De sponsor vond dat de shirts wat vaal werden dus daar gaat ondergetekende geen nee tegen zeggen. Bij deze bedanken wij SP2000 en wensen ze veel succes met het bedrijf.

Willem Bakker

PS. Vergeten jullie het mix toernooi niet beste leden en reserveleden. De bitterballen liggen al klaar bij Sandra.

November 2019,

De sponsor van de maand november is “Loodgietersbedrijf Smak”. Al wel 30 jaar vaste sponsor van diverse teams van ZVV Nieuwe Niedorp. Vroeger altijd NN1 en NN2 bij de heren. Dames 2 wordt nu door Smak in de shirts gehouden en dit team hebben we een wedstrijd zien spelen tegen de dames van Sparta’67 1. Een bekerduel dat van goed niveau was omdat Sparta een klasse hoger speelt. De start van onze dames was wat matig, keepster Ilona had wat moeite met de kleur van de tegenstander (geel-zwarte strepen) en gaf het eerste doelpunt een beetje cadeau.0-1 en 0-2 in een kluts die zomaar in eigen doel belanden. De 0-3 lag alweer rap in het netje, dus wij als supporters dachten dit gaat nog wat worden maar de dames herpakten zich prima met goede combinaties tussen Noortje en Ellen, maar geen doelpunten. Ook niet bij een goede actie van Dorien. Na de wissel een beter Niedorp wat een doelpunt voor Judith opleverde, 1-3. De 2-3 hing in de lucht maar net als altijd werd het 1-4. In de laatste minuut zelfs 1-5 waar Ilona niets aan kon veranderen en een goede wedstrijd speelde (Rem kan trots op haar zijn). Er werd door een ieder hard gewerkt en wij als supporters hebben van jullie spel genoten. Bij deze bedanken wij Ilona, Ellen, Mirjam, Noortje, Judith, Dorien en Marieke. En tevens shirtsponsor Loodgietersbedrijf Smak. Wie wordt sponsor van de maand december? U gaat het lezen.

Willem Bakker

Oktober 2019,

De sponsor van de maand oktober is ‘’Tandprothetische Praktijk Zethoven’’ die dames 1 voorziet van mooie shirts. Dames 1 speelde deze avond tegen de dames van slagerij Jacco van Zoonen, een beetje een derby dus. Een aantrekkelijke wedstrijd met mooie doelpunten, gelukkig de meeste aan Niedorp zijde. Scheidsrechter Jan Groet had een makkelijke wedstrijd als scheids. Brenda probeerde het met een mooie actie maar vond de keepster op haar weg. Kim wist via de kluts van de keeper 1-0 te scoren en erna ging het steeds beter. Karin scoorde na een één tweetje met Cindy waarna Karin nogmaals de keeper te snel  af was, 3-0. Joyce had zeer goede reddingen maar toch moest ze het antwoord schuldig blijven op een goed schot van de van zoonen dames, 3-1. Na de veldwissel prikte Cindy en Rianne de stand naar 6-1. Wat de coach (Helma) ook probeerde, het lukte niet meer om te scoren. De sponsor kan trots zijn op z’n dames die deze klinkende overwinning behaalden. Op naar de volgende sponsor voor de maand november. Wie is een verassing.

Willem Bakker