Rabo Club Campagne

Rabo ClubSupport Campagne Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp (Z.V.V. Niedorp),

Deze week is de stemperiode van de Rabo ClubSupport Campagne van start gegaan. Alle leden van de Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen stemmen via de Rabo-App of als ingelogd is op de site van de Rabobank (via “Zelf regelen”, “Mijn Lidmaatschap” en klikken op Rabo ClubSupport). U ontvangt geen stemcode meer zoals voorgaande jaren gebruikelijk was.

Ook Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp (Z.V.V. Niedorp) doet na het succes van voorgaande jaren opnieuw met deze actie mee.

Met de opbrengst houden we deze prachtige sport toegankelijk voor onze jeugd en alle andere heren- en damesvoetballers door de contributie laag te houden en te zorgen voor nette tenues en het helpt ons mooie evenementen als de gatentrapkampioenschappen op kieledag en de paaspolderloop op 2e paasdag mede te organiseren.

Wij hopen dat u 1 of 2 stemmen op Z.V.V. Niedorp (let op de puntjes) wilt uitbrengen voor het einde van de stemperiode op 25 oktober.

Wij waarderen uw stem zeer!!!

Namens,

Het bestuur van Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp,
Willem Bakker, Emiel Hayette, Marcel van der Stoop, Marije Boon, André Kamp, Evelien Bakker, Maurice van Noort en Fieke Stelling.